Noticies
Inteplast està preparant la seva participació a FAKUMA – La fira Internacional del Processament de Plàstic
(11/05/2017)

Dins els seus més de 30 anys d’història, la fira internacional del comerç del processament de plàstics FAKUMA, ha esdevingut un punt de reunió prominent per la indústria. Actualment, és la segona fira comercial més important i un dels punts de reunió més transcendentals  per la indústria del plàstic.

Amb més de 1700 participants, l’esdeveniment es celebrarà durant els dies 17 i 21 d’octubre 2017.

La participació en aquest esdeveniment permet Inteplast presentar la seva cadena de processos amb les seves tecnologies d’última generació pel desenvolupament i producció de les peces de plàstic.

Visitar la nostra parada et donarà l’oportunitat de descobrir més sobre la nostra experiència i habilitat per ajudar-te en els nous reptes que plantis cara amb eines d’automatització. Et podrem introduir els temes sobre manipulació, sistemes de muntatge i sistemes de producció flexible, ja que aquests són els actuals i futurs reptes del món de l’economia globalitzada. 

Estàs treballant en el sectors d’automoció, domèstic, mèdic o farmacèutic? No et perdis l’oportunitat de debatre amb nosaltres els temes punters sobre el plàstic en el teu mercat.

Troba’ns a la parada B4-4005.

T’estem esperant!

Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar