Tecnologies
Injecció
El grup Inteplast disposa de 90 màquines d'injecció des de 35 fins a 250 tones. Tota la maquinària està equipada amb robots per millorar la manipulació des les parts produïdes i dur a terme operacions de processos addicional.
Això inclou:
- Injecció de precisió tècnica
- High runners
- Matèria primera tècnica
- Maquinària de biinjecció.
- De 0,1 g a 150 g.
Matèria primera
Inteplast ha centralitzat el sistema de distribució i el tractament de matèria primera (dessecació i assecatge). Estem preparats per treballar amb materials indiferenciats (PP, HDPE, LDPE, ABS), materials tècnics (POM, PA6, PA66, PBT, PPO, PS, PC) i materials altament tècnics (HTN, PPS, PPSU, PTFE).
Robots
Cada estació disposa de robot amb la finalitat d'automatitzar el handling de les peces. Disposem de robots cartesians i de 6 eixos que ens permeten realitzar diferents operacions com la separació per cavitat i encaixat automàtic.
Sobreemotllament
Els alts nivells d'automatització d'Inteplast permeten una gran precisió en el procés de sobreemotllament. També som experts en muntatge en línia després de la injecció. Podem fer servir els elements següents:
- Terminals i connectors
- Barres
- Imants
- Volanderes
- Junta tòrica
Sistemes de control de visió
Monitoratge total. Podem controlar de manera global diferents àrees i dimensions crítiques de parts produïdes en línia. Amb aquest sistema avancem cap al 0 ppm defectuós i es consolida el nostre coneixement de processos i l'adquisició d'alta traçabilitat.
Muntatge
Tenim la capacitat de dissenyar i produir estacions de muntatge, ja sigui en màquines d'injecció, sistemes integrats complets o estacions complexes separades o independents. Tenim experiència en marcatge làser, soldadura ultrasònica, enregistrament de matriu de dades, muntatge de placa metàl·lica, etc.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar