CataloniaBio & HealthTech

Benvolgudes i benvolguts,

L’ecosistema de les ciències de la vida i la salut de Catalunya compta amb un clúster important a la demarcació de Girona. Per subratllar aquest fet, CataloniaBio & HealthTech us convida a assistir a la jornada que organitza una jornada, el dijous 10 de novembre a l’Auditori de l’Espai Cràter (Olot).

La jornada aplega experts i membres de tota la cadena de valor gironina (gran empresa, startup, inversors, universitat i hospital), per reflexionar entorn del valor afegit de les aliances públic-privades en innovació amb les entitats que treballen a Girona en aquest sector estratègic. Hi intervindran, entre altres, Carles Fàbrega (Director de la Divisió de Salut Humana, HIPRA), Jaume Guàrdia (Vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona), Sergi Valverde (CEO de Tensor Medical), Neus Domenech (Responsable d’Innovació de la Fundació Hospital d’Olot) i Pere Condom, director de l’Oficina de Recerca i Transferència de Tecnologia, Universitat de Girona.

The BioBusiness Community: l’ecosistema de Salut a Girona
by CataloniaBio & HealthTech

Consulta el programa complet

 

Sobre CataloniaBio & HealthTech
És l’entitat que representa les empreses del sector de la biomedicina i la salut a Catalunya. Treballa per defensar i promoure els interessos del teixit empresarial del sector, augmentar la competitivitat i la dimensió de les empreses i crear valor al sector mitjançant la promoció de la innovació, l’emprenedoria i la xarxa.

Creada el 2006 per iniciativa de diversos emprenedors del sector, CataloniaBio & HealthTech està integrada actualment per més de 200 empreses i també agents del coneixement capdavanters en recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I).

error: El contingut de la pàgina està protegit