Avís legal

Declaració de privacitat

Inteplast, S.A. es compromet a respectar la seva privacitat quan visiti aquesta web. Inteplast, S.A. només recollirà dades personals quan es facilitin de manera voluntària. Les dades personals facilitades es tractaran de manera confidencial tal com estableix la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i només seran utilitzades per a donar un millor servei. En concret, s’utilitzarà aquesta informació per posar-se en contacte amb vostè, mantenir-lo informat de nous productes o serveis o per personalitzar el lloc web amb les seves preferències o necessitats. En cap cas Inteplast, S.A. comercialitzarà aquesta informació amb tercers. Inteplast, S.A. adoptarà les mesures necessàries per evitar l’alteració, el tractament o l’accés no autoritzat a les dades recollides. En qualsevol cas, vostè podrà exercir els seus drets de rectificació, accés, oposició o cancel·lació de les seves dades de la manera que es descriu tot seguit.

Per a qualsevol consulta sobre aquesta declaració de privacitat, sobre la seva interacció amb aquesta web, si no desitja rebre més informació d’Inteplast, S.A. o bé si desitja corregir o actualitzar la informació proporcionada, no dubti en contactar amb nosaltres escrivint a:

INTEPLAST, S.A. Industria Técnica del Plástico S.A.

Ctra. Camprodon Km.2. 17813

La Vall de Bianya, Girona – Spain

Correu electrònic: inteplast@inteplast.es/ lopd@inteplast.es

Drets de Propietat Industrial i Intel·lectual

Inteplast, S.A. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les URL www.inteplast.es, www.Inteplast.cz, www.inteplastmedical.com, www.inteplastmedical.es, www.inteplastmedical.cat i www.inteplast.cat. Queda totalment prohibit modificar o distribuir tot o part del contingut d’aquestes pàgines web per a propòsits de caràcter públic o privat sense previ consentiment exprés i per escrit d’Inteplast, S.A. Qualsevol actuació que infringeixi l’anteriorment exposat podrà constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial protegits en el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, cosa que donarà lloc a possibles actuacions legals d’acord amb el Codi Penal vigent.

Informació legal sobre Inteplast, S.A. Inscrita al Registre Mercantil de Girona, Full 1.136, Foli 32, tomo 131, Llibre 62, Secció 3ª., Inscripció 1ª.- C.I.F. A-17-020546 Drets d’imatges: Inteplast, S.A.

error: El contingut de la pàgina està protegit