Avís legal
Declaració de privacitat
Inteplast, S.A. es compromet a respectar la seva privacitat quan visiti aquesta web. Inteplast, S.A. només recollirà dades personals quan es facilitin de manera voluntària. Les dades personals facilitades es tractaran de manera confidencial tal com estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i només seran utilitzades per a donar un millor servei. En concret, s'utilitzarà aquesta informació per posar-se en contacte amb vostè, mantenir-lo informat de nous productes o serveis o per personalitzar el lloc web amb les seves preferències o necessitats. En cap cas Inteplast, S.A. comercialitzarà aquesta informació amb tercers. Inteplast, S.A. adoptarà les mesures necessàries per evitar l'alteració, el tractament o l'accés no autoritzat a les dades recollides. En qualsevol cas, vostè podrà exercir els seus drets de rectificació, accés, oposició o cancel·lació de les seves dades de la manera que es descriu tot seguit.
Per a qualsevol consulta sobre aquesta declaració de privacitat, sobre la seva interacció amb aquesta web, si no desitja rebre més informació d'Inteplast, S.A. o bé si desitja corregir o actualitzar la informació proporcionada, no dubti en contactar amb nosaltres escrivint a:

INTEPLAST, S.A. Industria Técnica del Plástico S.A.
Ctra. Camprodon Km.2. 17813
La Vall de Bianya, Girona – Spain
Correu electrònic: inteplast@inteplast.es/ lopd@inteplast.es
Drets de Propietat Industrial i Intel·lectual
Inteplast, S.A. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les URL www.inteplast.es, www.Inteplast.cz, www.inteplastmedical.com, www.inteplastmedical.es, www.inteplastmedical.cat i www.inteplast.cat. Queda totalment prohibit modificar o distribuir tot o part del contingut d'aquestes pàgines web per a propòsits de caràcter públic o privat sense previ consentiment exprés i per escrit d'Inteplast, S.A. Qualsevol actuació que infringeixi l'anteriorment exposat podrà constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial protegits en el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, cosa que donarà lloc a possibles actuacions legals d'acord amb el Codi Penal vigent.

Informació legal sobre Inteplast, S.A. Inscrita al Registre Mercantil de Girona, Full 1.136, Foli 32, tomo 131, Llibre 62, Secció 3ª., Inscripció 1ª.- C.I.F. A-17-020546 Drets d'imatges: Inteplast, S.A.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar