INTEPLAST  España

SectorsAutomòbil, Domèstic, Electromecànic i Mèdic

Ubicació


Carretera de Camprodon Km 2
17813 Vall de Vianya,
Girona, SP

Fundació1972

Contacte


+34 972 29 30 03
info@inteplast.es
inteplast.es

INTEPLAST  República Txeca

SectorsAutomòbil, Domèstic, Electromecànic

Ubicació


Prumyslova 8
Verne Industrial Park,
43151 Klasterec nad Ohri, CZ

Fundació2005

Contacte


+420 352 539 711
info@inteplast.cz
inteplast.es

Inteplast és una empresa familiar fundada el 1972 tradicionalment focalitzada en els sectors industrial, domèstic i de l’automoció. Posem a la disposició dels nostres clients tot el saber fer acumulat durant més de 40 anys en aquestes indústries. Aquesta experiència, conjuntament amb l’eficiència dels nostres processos, la flexibilitat, la diligència i el compromís amb la qualitat, són els pilars que ens permeten oferir solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients i complir els estàndards de qualitat que exigeixen.

Aportar valor als nostres clients i subministrar-los productes d’alta qualitat a preus competitius. Assegurar que cobrim les seves necessitats específiques i els oferim una solució global. Inteplast vol establir una relació a llarg termini basada en la confiança comuna, i oferir sempre solucions que utilitzin l’última tecnologia. Busquem la màxima competitivitat, per això treballem amb processos molt automatitzats. Oferim suport i solucions des de la fase de desenvolupament del producte fins al pas final d’industrialització i ús.

L’actitud d’Inteplast és aconseguir l’excel·lència operacional. Això només és possible amb esforç, treball en equip, comunicació contínua amb el client, essent proactiu i buscant noves solucions i la millora contínua. Creiem en la sostenibilitat, respectem el medi ambient, així com la confidencialitat i la seguretat de les dades dels nostres clients.

7 RAONS

per escollir-nos

TECNOLOGIA D'AVANTGUARDA

R+D+i CONTINUADA

EXCEL·LÈNCIA OPERACIONAL

SOLIDESA FINANCERA

EXPERIÈNCIA

COMPROMÍS AMB LA QUALITAT

ESPECIALITZACIÓ

Compromís amb la qualitat

A Inteplast estem convençuts que la clau per complir amb les expectatives del client és la màxima qualitat: tant dels nostres productes, com de tots els processos de la companyia que hi estan relacionats.

Els certificats de la nostra companyia, així com els premis rebuts, són una prova del fort compromís que Inteplast hem tingut amb la qualitat, des dels inicis i durant tota la nostra història.

CERTIFICATS

qualitat

UNE-EN ISO 9001


 

En referència a la producció estandarditzada sota uns criteris definits en un sistema de seguretat.

UNE-ISO/TS 16949


En referència a la producció en sèrie i a les peces de recanvi en la indústria de l’automòbil, traslladada al sector mèdic.

UNE-EN ISO 14001


Que garanteix l’existència d’un sistema de gestió mediambiental.

ISO 13485


Referent a la fabricació de dispositius mèdics.

ISO 2700


Per a sistemes de gestió de la seguretat de la informació.

PREMIS

reconeixements

Euro Apprenticeship

Pyme Innovadora

error: El contingut de la pàgina està protegit