Injecció Tècnica

Bi-material

Sobremoldejat

Solucions plàstiques

Inteplast disposem de 98 màquines d’injecció (35-320 tn) amb diferents tecnologies: injecció tècnica monomaterial, injecció bi-material i processos automàtics de sobre-emmotllament.

INJECCIÓ

Previous slide
Next slide

MATÈRIA
PRIMERA

Inteplast ha centralitzat el sistema de distribució i el tractament de matèria primera (dessecació i assecatge). Estem preparats per treballar amb materials indiferenciats (PP, HDPE, LDPE, ABS), materials tècnics (POM, PA6, PA66, PBT, PPO, PS, PC) i materials altament tècnics (HTN, PPS, PPSU, PTFE).

SOBREEMOTLLAMENT

Els alts nivells d’automatització d’Inteplast permeten una gran precisió en el procés de sobreemotllament. També som experts en muntatge en línia després de la injecció. Podem fer servir els elements següents: terminals i connectors, barres, imants, volanderes, junta tòrica.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

ROBOTS

Cada estació disposa de robot amb la finalitat d’automatitzar el handling de les peces. Disposem de robots cartesians i de 6 eixos, que ens permeten realitzar diferents operacions com la separació per cavitat i encaixat automàtic.

SISTEMA DE
CONTROL PER VISIÓ

Monitoratge total. Podem controlar de manera global diferents àrees i dimensions crítiques de parts produïdes en línia. Amb aquest sistema avancem cap al 0 ppm defectuós i es consolida el nostre coneixement de processos i l’adquisició d’alta traçabilitat.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

MUNTATGE

Tenim la capacitat de dissenyar i produir estacions de muntatge, ja sigui en màquines d’injecció, sistemes integrats complets o estacions complexes separades o independents. Tenim experiència en marcatge làser, soldadura ultrasònica, enregistrament de matriu de dades, muntatge de placa metàl·lica, etc. 

– Integrat en el procés

– Extern, automàtic

– Extern, semiautomàtic

error: El contingut de la pàgina està protegit