Experiència

Podem ser el vostre departament d'enginyeria i desenvolupar el projecte des de l'inici, o podem dur a terme l'execució de les fases que ens sol·liciteu.
Oficina tècnica
L'equip de la nostra oficina tècnica està format per gestors de projectes, metròlegs, enginyers de motlles i enginyers de procés. Tots són multilingües.
Inteplast disposa de l'última tecnologia en programari de dibuix (CAD), de simulació (CAE) i de mecanització (CAM).

Serveis:
1. Consultes tècniques en general (materials, geometria, acotació, etc.)
2. Millores de disseny
3. Millores de procés
4. Prototipatge ràpid

Metodologia:
1. Anàlisi de viabilitat
2. FMEA, anàlisi de procés i modulació
3. Fases de previsió APQP
4. Qualificacions internes
5. Lesson learned program
6. Anàlisis DOE
7. Run & Rate ramp-up safe guard
Taller
Concebem i desenvolupem motlles adaptats a les necessitats dels nostres clients amb els estàndards d'Inteplast. Disposem d'un taller de motlles propi on realitzem els manteniments preventius i curatius i hi produïm parts de motlles seguint els coneixements i les habilitats d'Inteplast.
Metrologia
Inteplast disposa d'un laboratori de metrologia amb equipament d'avantguarda. Treballem amb les tècniques més innovadores d'amidament i control, i duem a terme informes 100% dimensionals, dissenyem metodologies d'amidament, produïm metrotomografies i oferim monitoratge estadístic.
Suport optimitzat
Tota la gestió d'Inteplast està integrada en el SAP. Gestionem tot tipus de procediments amb les empreses i les seves filials. El certificat ISO 27001 assegura una bona manipulació, confidencialitat i seguretat de les dades dels nostres clients, proveïdors i col·laboradors.
Disposem de tres màquines de control digital coordinades, dues peces d'equipament de visió, càmeres lumíniques, instruments de mesurament d'engranatge, dinamòmetres, calibrador de perfil de superfície, una àmplia gama de calibres, etc.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar