Empresa
Inteplast és una empresa familiar fundada el 1972 tradicionalment focalitzada en els sectors industrial, domèstic i de l'automoció. Posem a la disposició dels nostres clients tot el saber fer acumulat durant més de 40 anys en aquestes indústries. Aquesta experiència, conjuntament amb l'eficiència dels nostres processos, la flexibilitat, la diligència i el compromís amb la qualitat, són els pilars que ens permeten oferir solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients i complir els estàndards de qualitat que exigeixen.
Missió, visió i valors
Missió, visió i valors
Aportar valor als nostres clients i subministrar-los productes d'alta qualitat a preus competitius. Assegurar que cobrim les seves necessitats específiques i els oferim una solució global. Inteplast vol establir una relació a llarg termini basada en la confiança comuna, i oferir sempre solucions que utilitzin l'última tecnologia. Busquem la màxima competitivitat, per això treballem amb processos molt automatitzats. Oferim suport i solucions des de la fase de desenvolupament del producte fins al pas final d'industrialització i ús.

Actitud Inteplast
L'actitud d'Inteplast és aconseguir l'excel·lència operacional. Això només és possible amb esforç, treball en equip, comunicació contínua amb el client, essent proactiu i buscant noves solucions i la millora contínua. Creiem en la sostenibilitat, respectem el medi ambient, així com la confidencialitat i la seguretat de les dades dels nostres clients.


COMPROMÍS AMB LA QUALITAT
A Inteplast estem convençuts que la clau per complir amb les expectatives del client és la màxima qualitat: la qualitat dels nostres productes i de tots els processos de la companyia que hi estan relacionats.

Els certificats de la nostra companyia són una prova del fort compromís que ha tingut Inteplast amb la qualitat durant tota la seva història.
Complim els certificats següents:
- UNE-EN ISO 9001, en referència a la producció estandarditzada sota uns criteris definits en un sistema de seguretat.
- UNE-ISO/TS 16949, en referència a la producció en sèrie i a les peces de recanvi en la indústria de l'automòbil, traslladada al sector mèdic.
- UNE-EN ISO 14001, que garanteix l'existència d'un sistema de gestió mediambiental.
- ISO 13485 referent a la fabricació de dispositius mèdics.
- ISO 27000, per a sistemes de gestió de la seguretat de la informació.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar