Per què escollir Inteplast?
Sumem els valors de la cordialitat, el compromís i la proximitat propis d'una empresa familiar, amb l'eficiència i l'exigència de qualitat d'una multinacional.

Tecnologia d'avantguarda
El compromís d'Inteplast per la constant reinversió dels beneficis ens permet incorporar la tecnologia més avançada disponible en el mercat. I això també passa amb l'equipament de producció. Creiem fermament que això, juntament amb uns procediments excepcionals, és la manera d'aconseguir la màxima qualitat en la producció i el producte final.
R+D+i continuada
Cada any la companyia destina part dels seus recursos en programes d'R+D, que poden ser interns o en col·laboració amb universitats, centres tecnològics o fundacions. Som part de la xarxa de Centres Tecnològics de Catalunya TECNIO i de la xarxa europea d'aprenentatge.
Excel·lència operacional
Gestió eficient a tots els nivells. Treballem d'acord amb el sistema de gestió Lean Manufacturing, que permet optimitzar el flux des de la compra fins a l'entrega. El resultat final va més enllà del lliurament d'un producte competitiu i de qualitat. Oferim solucions que milloren tota la cadena de valor del client, i així es pot reduir els inventaris, millorar el temps d'acció, respondre ràpidament i, en general, millorar els serveis. La gestió integral de l'empresa en un entorn SAP garanteix una traçabilitat, flexibilitat, control i gestió òptims que es tradueixen en més competitivitat per al client.
Solidesa financera
Inteplast és defineix com un projecte industrial a llarg termini completament familiar. Les rigoroses polítiques de reinversió dels beneficis ens converteixen en una empresa amb una situació financera sòlida. La formació contínua als empleats i el compromís social són un exemple dels nostres valors.
Experiència
Inteplast acumula 42 anys d'experiència i saber fer en motlles per injecció de plàstic i sobreemotllament d'inserció. Tot i que originàriament havíem treballat en el mercat de l'automoció, la companyia ha estat capaç d'entrar a diversos mercats com ara l'elèctric, el de la salut o el mèdic. Amb aquest coneixement, l'èxit està assegurat tant per als nostres clients com per a nosaltres.
Compromís amb la qualitat
La màxima qualitat és la millor manera d'aconseguir la satisfacció del client. És l'única manera d'aconseguir l'èxit. A Inteplast fem servir totes les eines que tenim disponibles per oferir una qualitat excel·lent des de la primera fase del projecte (FMEA, sixsigma, TPM) fins a l'entrega al client. Els nostres certificats demostren que Inteplast està compromès amb la qualitat, el valor més important del nostre equip.
Especialització
L'experiència, l'equipament d'alta tecnologia i un equip professional excel·lent ens fan uns especialistes perfectes en els processos d'injecció de plàstic i sobreemotllament. L'alta automatització del nostre equip ens permet produir els productes dels nostres clients d'acord amb les seves necessitats.
Som experts en grans volums de peces d'alta tecnologia amb grans demandes dimensionals.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar