Inteplast celebra 50 anys fabricant solucions termoplàstiques

Inteplast compleix 50 anys com a empresa líder en disseny, desenvolupament i fabricació de solucions termoplàstiques d’altes prestacions i amb la mirada posada cap al futur en la indústria 4.0, la innovació, la tecnologia, la qualitat i la sostenibilitat.

Fundada el 1972, a Inteplast hem crescut en equip, instal·lacions, capacitat de producció, línies de producte i presència global. Hem tancat acords com a socis industrials amb les principals marques del sectors de l’automòbil, domèstic, electromecànic i mèdic. I, els últims anys, hem consolidat el relleu generacional en la direcció del grup.

Aquesta evolució s’ha treballat mantenint la filosofia d’empresa familiar, on la proximitat i la flexibilitat amb els clients, l’equip i els proveïdors és primordial, però buscant l’equilibri amb el creixement corporatiu i la cultura de millora contínua a través del lean manufacturing.

Per commemorar aquesta efemèride hem organitzat diverses activitats entre 2022 i 2023. En agraïment a la confiança durant tots aquests anys, vam celebrar un Open Day a la seu de la Vall de Bianya, l’1 d’octubre de 2022, amb un centenar de famílies i col·laboradors. Posteriorment, per agrair el compromís de les persones que fan possible aquest projecte, ho hem volgut celebrar amb una festa amb tot l’equip en un ambient distès.

Segueix-nos a les xarxes socials (LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook) amb l’etiqueta #Inteplast50Years.

Vídeo corporatiu “Inteplast: 50 years Moulding the Future”:

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit