Inteplast Medical col·labora amb el robot quirúrgic de Rob Surgical

Inteplast Medical, la divisió especialitzada en salut d’Inteplast, ha col·laborat en la fabricació d’un component del nou robot quirúrgic Bitrack de l’empresa Rob Surgical, que recentment ha realitzat amb èxit les primeres cirurgies a l’Hospital Clínic de Barcelona.

El robot està format per una columna de quatre braços que permeten controlar els moviments dels instruments quirúrgics amb una precisió submil·limètrica. Precisament, aquesta és la part en la qual ha participat Inteplast Medical pel seu coneixement i experiència en solucions termoplàstiques d’alt rendiment sota la ISO 13485 de dispositius mèdics.

Inteplast Medical té les instal·lacions ubicades a La Vall de Bianya (Girona) dotades d’una sala blanca de 1.500 metres quadrats amb certificacions ISO 7 i ISO 8 i equipada amb tecnologia d’emmotllament i muntatge d’última generació que permet fer peces de 0,1 g a 120 g.

Inteplast Medical és sòcia de la patronal CataloniaBio & HealthTech i la seva directora, Adriana Carré, membre de l’actual junta directiva.

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit