Inteplast Medical presentarà les seves solucions termoplàstiques per a la indústria farmacèutica a CPHI 2023

Inteplast Medical, la divisió especialitzada en salut d’Inteplast, presentarà les seves solucions termoplàstiques d’altes prestacions a la fira CPHI Worldwide 2023 del 24 al 26 d’octubre a Barcelona. CPHI és l’aparador internacional de la innovació a la indústria farmacèutica, que reunirà 1.800 expositors i 40.000 visitants de 167 països.

Al seu estand 80P21, Inteplast Medical tindrà un showroom amb productes que es dissenyen i fabriquen íntegrament a la planta de La Vall de Bianya (Girona) per a diversitat d’aplicacions: drug delivery, cirurgia, laboratori, dental, etc. La planta d’Inteplast Medical disposa d’una sala blanca de 1.500 metres quadrats, qualificada ISO 7 i ISO 8 i equipada amb màquines d’injecció i línies de muntatge.

En aquesta edició de CPHI, l’objectiu de l’equip d’experts d’Inteplast Medical és explicar la proposta de valor com a contract manufacturers de solucions plàstiques i establir aliances col·laboratives i personalitzades ja que adaptem la nostra experiència a les necessitats de cada empresa.

Inteplast és una empresa compromesa amb la indústria 4.0, la innovació, la tecnologia, la qualitat i la sostenibilitat, així com la cultura de millora contínua a través del lean manufacturing, que compta amb 50 anys de trajectòria en sectors com l’automòbil i l’electromecànic.

Visita’ns!

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit