Inteplast exposa a Fakuma 2023 amb el lema “50 Years, Moulding the Future”

Inteplast participarà a Fakuma 2023, la principal fira mundial de processament de plàstics industrials, que se celebrarà del 17 al 20 d’octubre a Friedrichshafen (Alemanya).

En aquesta edició, els professionals que visitin l’estand 4005 (pavelló B4) podran conèixer l’equip comercial d’Inteplast i les solucions en termoplàstic més avançades per a les indústries de l’automòbil, domèstica, electromecànica i mèdica.

La partipació d’Inteplast a Fakuma demostra el compromís de l’empresa per la innovació, la tecnologia i la Indústria 4.0 en el camp dels termoplàstics. Raúl Torrén, director comercial d’Inteplast, remarca la importància de donar resposta a la demanda actual dels clients, “que busquen qualitat, eficiència i sostenibilitat”.

“Tenim una trajectòria de 50 anys i això ens permet oferir solucions adaptades a les necessitats de cada client amb la filosofia zero defecte. L’escoltem i li oferim la nostra col·laboració des de la fase inicial del disseny del producte, passant per la selecció de matèries primeres i el rapid prototyping fins a la industrialització i la gestió logística” explica Raúl Torrén.

Inteplast ha apostat per la digitalització, l’automatització de processos i l’eficiència energètica. Actualment, l’empresa compta amb 22.000 metres quadrats de plantes productives a La Vall de Bianya (Girona) i la República Txeca, que funcionen 24 h/dia i 7 dies/setmana. Les plantes estan equipades amb més de 100 màquines robotitzades de moldeig per injecció, amb forces de tancament entre 35 i 320 tones i diferents tecnologies. També compta amb un laboratori de metrologia i un taller de motlles per al manteniment i millora continua dels productes.

T’esperem a Fakuma 2023!

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit