Inteplast inverteix en tecnologia punta

Inteplast ha ampliat la capacitat productiva amb tres noves màquines d’injecció model Engel e-mac amb força de tancament d’entre 160 i 280 tones.

Les màquines elèctriques Engel e-mac garanteixen un procés de transformació estable i robust, així com l’alta precisió que es requereix per a la fabricació de les solucions plàstiques tant del sector de l’automoció com del sector de la salut.

També cal remarcar que són màquines energèticament eficients, que permetran un estalvi d’electricitat del 50% en comparació a altres models.

Inteplast invertix contínuament en tecnologia des de que es va fundar el 1972. Els últims anys, a més a més, s’està impulsant el creixement de l’empresa a través de la innovació, la Indústria 4.0 i la sostenibilitat.

Actualment, Inteplast compta amb 22.000 metres quadrats de plantes productives a La Vall de Bianya (Girona) i la República Txeca, equipades amb més de 100 màquines d’injecció. La gestió de qualitat de l’empresa està certificada amb les ISO 9001, ISO 13485 de dispositius mèdics, ISO TS 16949 i ISO 27001 i la gestió mediambiental amb la ISO 14001.

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit