Inteplast exposarà a Pharmapack 2024, la principal fira europea de ‘packaging’ farmacèutic

Inteplast Medical, la divisió especialitzada en salut d’Inteplast, participarà a Pharmapack Europe 2024 el 24 i 25 de gener a París.

Pharmapack és la principal fira d’envasos farmacèutics i dispositius mèdics que se celebra a Europa i que reunirà més de 5.000 professionals i 300 expositors durant dos dies d’innovació i networking.

La presència d’Inteplast Medical a Pharmapack la posiciona com una de les empreses més capdavanteres en contract manufacturing d’envasos termoplàstics d’altes prestacions per a la indústria farmacèutica, biotecnològica, cosmètica i veterinària.

A l’estand H40, l’equip d’Inteplast Medical mostrarà un showroom de productes (drug delivery, cirurgia, laboratori, dental, etc.) i escoltarà les necessitats dels projectes de la indústria. Inteplast Medical pot aportar valor des de la fase inicial del disseny del producte, passant per la selecció de matèries primeres i el rapid prototyping fins a la industrialització i la gestió logística.

Inteplast Medical disposa d’una sala blanca de 1.500 metres quadrats, qualificada ISO8 i ISO7 i equipada amb màquines d’injecció i línies de muntatge, i garanteix un alt estàndard de qualitat d’acord a la ISO 13485 de dispositius mèdics. En el marc del grup Inteplast, es treballa amb la filosofia lean manufacturing, la digitalització, l’automatització de processos i l’eficiència energètica.

Agenda una reunió a través del web de la fira o envia’ns un e-mail a medical@inteplast.es.

T’esperem a Pharmapack 2024!

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit