Inteplast aposta per l’energia solar a la planta de la Vall de Bianya

Inteplast - Plaques solars

Inteplast ha posat en marxa 1.850 plaques fotovoltaiques instal·lades a la coberta i la façana lateral de la planta productiva de la Vall de Bianya (Girona) per reduir les emissions de carboni, un exemple més del compromís de l’empresa per la sostenibilitat i l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

A través d’aquesta instal·lació de plaques solars, Inteplast cobrirà aproximadament el 15% del consum elèctric anual i evitarà l’emissió de 230.000 tones de CO2 a l’any.

Inteplast - Plaques solars

La planta de la Vall de Bianya ocupa una superfície de 10.000 metres quadrats i allotja tres sales de producció i una sala blanca de la divisió mèdica (Inteplast Medical), amb una setantena de màquines d’injecció, laboratori de metrologia, taller de motlles, magatzem, logística i oficines. Precisament per la seva activitat, el 2023 va ser qualificada com a empresa electrointensiva.

Els últims anys Inteplast ha impulsat diverses accions per encaminar l’empresa cap a l’eficiència i la transició energètica, en el marc de la metodologia lean manufacturing, i recentment ha obtingut la ISO 50001 de gestió energètica.

Comparteix a:

error: El contingut de la pàgina està protegit